Vi rivstartar premiären av Filmtipset med en strålande liten informationsfilm från Porsche inspelad 1973. Vi får följa med på besök hos fabriken, testbanan och på tävlingsavdelningen. Det finns en fin film i samma anda från Trabantfabriken (dyker nog upp i ett Filmtips framöver…) och det är slående hur många likheter det finns i produktionsmetoder och hantverk men där Trabant-arbetaren till slut tröttnar med ett “äh, det får duga” så ser det ut att vara lite mer iver hos Porsches anställda. Den som lagt upp filmen på YouTube har delat upp den efter de olika scenerna i filmen så det blir en del korta snuttar – totalt åtta delar som alla heter nåt i stil med “02 Race Shop” osv. Så, luta er tillbaka och njut av både fina bilar och den otroligt fina musiken, en del saker var trots allt bättre förr…

<!–
WriteFlash('’);
//–>