Att Toyota skulle återkomma till Le Mans 2012 har ju varit känt en tid men nu har det börjat dyka upp bilder på den nya bilen. Att det är en hybrid har också varit känt men mer exakta specifikationer har jag inte lyckats hitta. Eller så har jag bara letat för dåligt. Sen är det väl egentligen lite att ta i att kalla det hybrid då det inte är hybrid à la Prius utan mer av en “push to pass”-variant i nuläget. Måhända blir det mer fullfjädrad hybrid 2014 om det blir nya regler då som det ryktas om? Om man ska döma av de få bilder som finns på bilen så syns det inga revolutionerande aerodynamiska lösningar utan man verkar satsa på mer beprövade sådana.

Man kan nog i vilket fall som helst inte räkna med att Toyota kommer att kunna rå på Audi redan i år men det känns väldigt roligt att Toyota äntligen är tillbaka där de hör hemma. F1 är ju bara dumt och dyrt…